HTML

Kreatív Megoldások

Gondolatébresztés, szemléletmódváltás, humor, gyakorlatiasság, inspiráció

Alkotó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

2010.04.27. 21:40 KZiti

Első tapasztalatok

Hát vágjunk bele!

Bemelegítésként és gyakorlásként kicseréltem a blogsablon fejlécében található képet (csupán másfél órába telt, míg rájöttem miért nem sikerült elsőre J), publikáltam már két bölcsességet és egy rajzomat. Ezek segítségével felfedeztem hogyan lehet szöveget formázni, képet beszúrni és a forráskódban betűméretet módosítani. Ki tudja még mi vár rám! Minden esetre tudásom már arra jó volt, hogy Ilona barátnőm a blogjában távirányítással végrehajthasson egy apró változtatást. Ha van kedved, látogasd meg az ő oldalát is itt: http://noimegujulas.blog.hu/

 
Szorgosan tanulmányozom a blogolásról szóló oldalakat, s az egyik tanács, ami megragadt: Ne eresszük túl bő lére a mondanivalót, mert nem olvassák végig a kedves Olvasók. 
 
Pont egy hete a Blog indító kör e-mailemben tettem fel a következő kérdést Barátaimnak / Leendő Olvasóimnak / Szerkesztőtársaknak / Írótársaknak / Érdeklődőknek:
 
„Mi jut eszedbe erről a két szóról illetve erről a szókapcsolatról?
 
KREATÍV MEGOLDÁSOK
 
Jegyezz le minden szót, gondolatot, ami eszedbe jut, szelektálás nélkül! Kíváncsi vagyok Neked mit súg az intuíciód, tapasztalatod ezzel kapcsolatban. (Előtte főzhetsz egy teát, kinyithatsz egy sört vagy önthetsz egy pohár bort vagy gyümölcslét magadnak :-)”
 
Ezúton is köszönöm barátaim azon maroknyi csapatának, akik visszajelzésükkel támogattak! Gondolataikat összesítve majd egy későbbi bejegyzésben osztom meg Veletek!
 
A reményt azért nem adtam fel, hogy még érkezik válasz a fenti kérdésemre! A kíváncsiságom nem hagy nyugodni!
 
Müller Péter gondolatát szem előtt tartva térek nyugovóra:
 
„Az ihlet, amit „fölülről” várunk, a legmélyebb befelé figyelés állapota.”
 

Szólj hozzá!

Címkék: idézetek gondolatébresztő


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativmegoldasok.blog.hu/api/trackback/id/tr861957503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása