HTML

Kreatív Megoldások

Gondolatébresztés, szemléletmódváltás, humor, gyakorlatiasság, inspiráció

Alkotó

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

2011.07.18. 21:51 KZiti

Igyál vasárnap egy csésze kávét az egészségedért

Hétfő van, és én nosztalgiával emlékezem a vasárnap délutánra. Csukd be a szemed és képzeld magad elé a következőket:

Kellemesen fújdogál a szél. Sanyi lakótársam a teraszon napfürdőzik, Zita lakótársam pedig az árnyékban hűsöl, mert bár szereti, ha barna a bőre, de a napon fekvést nem bírja 10 percnél tovább. Szerencsére trópusi származású medveként elememben vagyok a nyári melegben, a bundám pedig születésem óta barna :-) A helyi rigó család is jól érzi magát, felváltva fürdenek a kikészített alkalmi medencében.
 
Most fogyasztottunk el egy-egy csésze finom Lingzhi feketekávét (én mézzel és tejjel iszom). Összetevői: instant kávé (100% arabica minőségű brazil kávé) és Ganoderma kivonat (cukorbetegek is fogyaszthatják). Felmerülhet a kérdés Benned: Mi is az a Ganoderma (azon kívül, hogy a névadóm)?
 
A pecsétviaszgombát (Ganoderma lucidum) több ezer éve ismerik és használják a Távol-Keleten. A kínaiak meggyőződése szerint a gomba mágikus erejénél fogva a legkülönfélébb betegségek megelőzésére alkalmas, amire a gomba egyik neve a Ling Zhi is utal, ami "spirituális erőt" jelent. A Ganoderma lucidum egyik legnagyobb értéke az immunrendszer-erősítő hatásában rejlik, amely közvetve vagy közvetlenül az egész szervezetünkre, vagyis az egészségi állapotunkra jótékony hatással van. (Bővebb információ itt: www.ganodermagomba.hu)
 
Most már kinyithatod a szemed! Nyújtózkodj egy nagyot! Én egész felfrissültem az élmény felidézésétől! Egész megkívántam újra a kávét, de már túl késő van. Teát azonban még ihatok! Folyt.köv.

 

Szólj hozzá!

Címkék: életmód megelőzés lugosítás


A bejegyzés trackback címe:

https://kreativmegoldasok.blog.hu/api/trackback/id/tr513078302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása